Logotipo

Subwoofer dbs

Difuzor auto DBS C6505, 62 W RMS, 4 Ohm, diametru 16.5 cm, Gri Vezi Pretul
Share:

Difuzor auto DBS C6505, 62 W RMS, 4 Ohm, diametru 16.5 cm, Gri

Tweeter difuzor inalte dinamic 100 w 8 ohm DBS Vezi Pretul
Share:

Tweeter difuzor inalte dinamic 100 w 8 ohm DBS

Difuzor auto DBS C6505, 62 W RMS, 8 Ohm, diametru 16.5 cm, Gri Vezi Pretul
Share:

Difuzor auto DBS C6505, 62 W RMS, 8 Ohm, diametru 16.5 cm, Gri

Difuzor 5 inch (13 cm) 8 ohm 75 W DBS Vezi Pretul
Share:

Difuzor 5 inch (13 cm) 8 ohm 75 W DBS

Difuzor 10 inch (25 cm) 8 ohm 250 w dbs Vezi Pretul
Share:

Difuzor 10 inch (25 cm) 8 ohm 250 w dbs

Difuzor auto 6.5 inch (16 cm) 3 cai 120w dbs Vezi Pretul
Share:

Difuzor auto 6.5 inch (16 cm) 3 cai 120w dbs

Difuzor auto DBS C6515, 62 W RMS, 8 Ohm, diametru 16 cm, Gri Vezi Pretul
Share:

Difuzor auto DBS C6515, 62 W RMS, 8 Ohm, diametru 16 cm, Gri

Difuzor 10 inch (25 cm) 8 ohm 300W dbs Vezi Pretul
Share:

Difuzor 10 inch (25 cm) 8 ohm 300W dbs

Difuzor auto DBS C6515, 62 W RMS, 4 Ohm, diametru 16 cm, Gri Vezi Pretul
Share:

Difuzor auto DBS C6515, 62 W RMS, 4 Ohm, diametru 16 cm, Gri

Difuzor dbs C5015/8 ohm 5 inch Vezi Pretul
Share:

Difuzor dbs C5015/8 ohm 5 inch

Subwoofer dbs

De unde sa cumperi Subwoofer dbs?

Nu va fi o surpriza faptul ca aceste subwoofer dbs relativ folositori produc un sunet la scara larga, cu o multime despre autoritati capabile sa mearga frumos si tare. Dar ofera, despre asemenea, transparenta si subtilitate, contribuind la asigurarea unei prezentari naturale, usoare. 

Ce Hi-Fi? echipa are o experienta despre peste 100 despre ani in revizuirea, testarea si scrierea despre electronice despre consum. Avem facilitati de testare de ultima generatie la Londra si Bath, unde echipa noastra de experti recenzori face toate testele noastre interne. Acest lucru ne ofera un control complet asupra procesului despre testare, asigurand consecventa. Ne asiguram intotdeauna ca petrecem mult timp cu difuzoarele, incercand-le cu electronice diferite, in pozitii diferite si cu muzica diferita.  

In timp ce caracterul sonic despre baza este instantaneu familiar, vorbitorii Meta au castigat un nivel despre claritate si finete la care originalele au inteles doar, sunand curat in moment ce ofera inca muschi si dinamica. 

Cea mai geniala calitate a sunetului stereo posibila provine inca de la o pereche de subwoofer dbs - indiferent cat despre importante ar fi putut deveni difuzoarele wireless cu o singura cutie. Gama noastra despre cele mai cunoscute subwoofer dbs pe care le puteti cumpara, va va asigura ca veti gaseste cel mai bun sunet posibil din sistemul audio despre acasa. 

Daca doriti sunet in toata casa, vei avea necesitate de mai mult despre un difuzor. In loc sa jonglezi imperecherea Bluetooth cu fiecare sau sa duci fizic un difuzor din incapere in camera, un sistem de sunet cu mai multe camere exista calea de urmat. Din fericire, sunetul cu mai multe incapere exista mai comun si mai usor despre utilizat ca niciodata. Audio multi-camera este exact cum suna: redarea audio in mai multe camere. Inseamna ca un sistem poate gestiona mai multe boxe simultan, jucand de la una sau mai multe surse despre sunet la unul sau doi sau mai multe boxe la un moment dat. 

Pe langa difuzoarele individuale, puteti gasi, despre asemenea, perechi stereo concepute pentru computere desktop si sisteme despre difuzoare home theater, cum este bare de sunet, placi de sunet si home-theaters-in-a-box. In stil evident, aceste boxe nu sunt deloc portabile, dar daca doriti un sistem despre sunet central pentru camera de zi sau birou, este probabil cea mai geniala alegere. 

Aceste subwoofer dbs compacte pentru rafturi sunt ambalate cu caracteristici si extrem despre versatile. Bluetooth apt-X activ va permite sa transmiteti muzica difuzoarelor in calitate de sunet asemanatoare CD-ului, o intrare optica inseamna ca sunt simplu conectate la un televizor. Prefera analogul?  Puteti utiliza mereu intrarea AUX pentru a le asocia cu o placa turnanta sau a conecta unele casti.