Logotipo

Subwoofer dublu

Set 2 difuzoare auto, 150 W, 165 mm, 4 ohmi, con dublu, Sal Vezi Pretul
Share:

Set 2 difuzoare auto, 150 W, 165 mm, 4 ohmi, con dublu, Sal

Subwoofer auto JBL, STAGE 1220B, incinta dubla, 2 x 12" (30 cm), 1000W, 500W RMS, 2 Ohmi Vezi Pretul
Share:

Subwoofer auto JBL, STAGE 1220B, incinta dubla, 2 x 12" (30 cm), 1000W, 500W RMS, 2 Ohmi

Subwoofer dublu Ground Zero GZIB 2.300XBR Vezi Pretul
Share:

Subwoofer dublu Ground Zero GZIB 2.300XBR

Set difuzoare auto Sal BK 087, con dublu, 87 mm, 4 Ohmi, 70 W Vezi Pretul
Share:

Set difuzoare auto Sal BK 087, con dublu, 87 mm, 4 Ohmi, 70 W

Difuzoare auto coaxiale pereche, Sal BK 100, con dublu, 100 mm, 4 Ohmi, 90 W Vezi Pretul
Share:

Difuzoare auto coaxiale pereche, Sal BK 100, con dublu, 100 mm, 4 Ohmi, 90 W

Difuzoare auto coaxiale pereche, Sal BK 130, con dublu, 130 mm, 4 Ohmi, 100 W Vezi Pretul
Share:

Difuzoare auto coaxiale pereche, Sal BK 130, con dublu, 130 mm, 4 Ohmi, 100 W

Subwoofer activ dublu Pioneer DJ XPRS215S, Negru Vezi Pretul
Share:

Subwoofer activ dublu Pioneer DJ XPRS215S, Negru

Subwoofer Auto Peiying , Diametru 300mm , Putere RMS 600 W , P.M.P.O 1100 W , Bobina dubla , Negru Vezi Pretul
Share:

Subwoofer Auto Peiying , Diametru 300mm , Putere RMS 600 W , P.M.P.O 1100 W , Bobina dubla , Negru

Tweeter piezo dublu Alien HY301 Vezi Pretul
Share:

Tweeter piezo dublu Alien HY301

Subwoofer Auto Peiying , Diametru subwoofer 300mm , Putere RMS 600 W , P.M.P.O 1100 W , Bobina dubla , Culoare Negru Vezi Pretul
Share:

Subwoofer Auto Peiying , Diametru subwoofer 300mm , Putere RMS 600 W , P.M.P.O 1100 W , Bobina dubla , Culoare Negru

Subwoofer dublu

Ce pret are Subwoofer dublu?

Nu este perfect - este greu ca un produs secundar al sunetului sau incredibil, este scump datorita setului sau bogat despre caracteristici si, din pacate, nu poate fi folosit ca canale spate pentru o configurare home cinema. Dar daca ai bani, este greu sa dai vina pe Sonos Move cand vorbim de vanarea celui mai bun difuzor Bluetooth din lume. 

Cu exceptia cazului in care portabilitatea exista in topul listei de prioritati, calitatea sunetului exista primordiala. O multime despre vorbitori nu ofera prea multe functii, dar produc audio de top. Big bass-ul nu este pentru toata lumea, dar daca difuzorul dvs. nu exista foarte mic, ar trebui sa poata reproduce frecventele joase cu exactitate, fara a denatura volumele mari. Claritatea este mai importanta decat puterea pura, iar un sunet echilibrat si curat ar trebui sa fie obiectivul tine atunci cand faceti cumparaturi pentru un difuzor. Daca doriti un sistem de sunet care sa poata conduce o petrecere intreaga in teren sa umple doar o incapere mica, aveti in cont despre dimensiunea vorbitorului; in general, cu cat este mai mica un difuzor, cu atat te ajuta pentru a fi mai tare, in moment ce suna bine. 

Daca doriti sunet in toata casa, vei avea necesitate despre mai mult de un difuzor. In sector sa jonglezi imperecherea Bluetooth cu fiecare sau sa duci fizic un difuzor din incapere in camera, un sistem despre sunet cu mai multe odaie exista calea de urmat. Din fericire, sunetul cu mai multe locuinta este mai comun si mai simplu despre utilizat ca niciodata. Audio multi-camera este exact cum suna: redarea audio in mai multe camere. Inseamna ca un sistem te ajuta pentru a gestiona mai multe boxe simultan, jucand despre la una sau mai multe surse de sunet la cinci sau mai multe boxe la un moment dat. 

Aceste subwoofer dublu compacte pentru rafturi sunt ambalate cu caracteristici si extrem despre versatile. Bluetooth apt-X activ va permite sa transmiteti muzica difuzoarelor in calitate de sunet asemanatoare CD-ului, o intrare optica inseamna ca sunt usor conectate la un televizor. Prefera analogul?  Puteti utiliza mereu intrarea AUX pentru a le asocia cu o placa turnanta sau a conecta unele casti. 

Pe hartie, este putin sa diferentiezi noul Spektor sapte al lui Dali despre oricare dintre principalii lor rivali: difuzoarele se lipesc de formula clasica despre standmounter bugetara, cum ar fi Superglue se lipeste de degete. Acestea ofera tot ceea ce ne-am astepta de la o cutie tipica de 200 GBP / 200 USD aici, despre la configuratia driverului cu doua sensuri si reglarea bass-ului portat chiar pana la tweeterul cupole despre 25 mm si driverul despre 13 cm.  

Cu cateva drivere despre calitate, o aplicatie solida care deblocheaza redarea din sute de surse wireless, capabilitati cu mai multe camere si tehnologie inteligenta de reglare audio care modifica iesirea pe baza imprejurimilor imediate ale vorbitorului, Sonos Move este proiectat cu mult peste difuzorul Bluetooth mediu. Este un difuzor versatil, patru care se descoperi solid alaturi de difuzoarele Sonos construite pentru acasa pe care compania si-a pus numele. 

Probabil ca nu ati auzit de Tribit, dar linia sa de subwoofer dublu Bluetooth suna mult mai in procedeu corect decat ar trebui pentru pret. StormBox exista modelul tau de incredere preferat. Are drivere cu tragere dubla si radiatoare pasive in forma de pilula lunga despre cinci inci. Nu, nu poate alimenta singur o petrecere de dans trance, dar claritatea sunetului exista impresionanta si are un buton de bas distractiv suplimentar, care adauga un pic surprinzator, daca exista putin noroios.