Logotipo

Subwoofer e boda

Telefon mobil E-BODA T310S, Dual SIM, Silver Vezi Pretul
Share:

Telefon mobil E-BODA T310S, Dual SIM, Silver

Boxa portabila E-BODA The Vibe 300, RMS 10W, Bluetooth, USB, AUX, Radio FM, Negru Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila E-BODA The Vibe 300, RMS 10W, Bluetooth, USB, AUX, Radio FM, Negru

Player auto E-BODA CMP 1005 BT, MP3, USB, Bluetooth, Radio, 4x45W, Negru Vezi Pretul
Share:

Player auto E-BODA CMP 1005 BT, MP3, USB, Bluetooth, Radio, 4x45W, Negru

Subwoofer cu incinta Sony XSNW1202E, 30 cm, 1800 W, 12 kg, Black Vezi Pretul
Share:

Subwoofer cu incinta Sony XSNW1202E, 30 cm, 1800 W, 12 kg, Black

Camera Video Sport E-Boda AC6200W, 4K Ultra HD, Wi-Fi, HDMI, Water Case, 20 Accesorii incluse Vezi Pretul
Share:

Camera Video Sport E-Boda AC6200W, 4K Ultra HD, Wi-Fi, HDMI, Water Case, 20 Accesorii incluse

Telefon mobil E-Boda S200D Senior, Dual SIM, Black Vezi Pretul
Share:

Telefon mobil E-Boda S200D Senior, Dual SIM, Black

Difuzor boxa 8 inch (20cm) 8 ohm 90W DIbeisi Vezi Pretul
Share:

Difuzor boxa 8 inch (20cm) 8 ohm 90W DIbeisi

Camera Video Sport E-Boda SJ5100W - FullHD, Wi-Fi, Rezistenta la apa, 5 Accesorii incluse Vezi Pretul
Share:

Camera Video Sport E-Boda SJ5100W - FullHD, Wi-Fi, Rezistenta la apa, 5 Accesorii incluse

Cantar de bucatarie E-Boda CEB1011, 5 kg, Verde Vezi Pretul
Share:

Cantar de bucatarie E-Boda CEB1011, 5 kg, Verde

Ceas Smartwatch E-BODA Smart Time 360, Silicon, Negru Vezi Pretul
Share:

Ceas Smartwatch E-BODA Smart Time 360, Silicon, Negru

Subwoofer e boda

De ce sa cumperi Subwoofer e boda?

Aceste subwoofer e boda compacte pentru rafturi sunt ambalate cu caracteristici si extrem despre versatile. Bluetooth apt-X activ iti permite sa transmiteti muzica difuzoarelor in calitate despre sunet asemanatoare CD-ului, o intrare optica inseamna ca sunt simplu conectate la un televizor. Prefera analogul?  Puteti utiliza intotdeauna intrarea AUX pentru a le asocia cu o placa turnanta sau a conecta unele casti. 

Aceste boxe compacte pentru rafturi sunt ambalate cu caracteristici si extrem de versatile. Bluetooth apt-X activ va permite sa transmiteti muzica difuzoarelor in calitate de sunet asemanatoare CD-ului, o intrare optica inseamna ca sunt usor conectate la un televizor. Prefera analogul?  Puteti utiliza mereu intrarea AUX pentru a le asocia cu o placa turnanta sau a conecta unele casti. 

Majoritatea boxelor noi disponibile ofera un fel despre suport wireless, indiferent daca sunt difuzoare pentru biciclete clip-on sau bare de sunet mari. Cu unele exceptii, orice difuzor pe care il ridicati la un magazin de electronice iti putea transmite audio fie prin Bluetooth, fie prin Wi-Fi. Difuzorul dvs. ar putea chiar sa poata gestiona ambele metode wireless. Verificati daca difuzorul Wi-Fi are un stil Bluetooth pentru utilizarea acestuia din mers. 

Compromisul este ca sistemele de muzica Wi-Fi necesita o retea Wi-Fi la care sa iti conectati, in acest mod incat acestea nu pot fi utilizate portabil cu smartphone-ul dvs., cum este difuzoarele Bluetooth (desi multe ofera imperecherea Bluetooth ca rezerva). Diferitele standarde Wi-Fi inseamna, despre asemenea, ca diverse servicii ar putea fi sau nu disponibile pentru a transmite dispozitivul, desi aceasta este mai putin o problema decat a fost in trecut, datorita listelor indelungate ale serviciilor terte acceptate de Chromecast si Sonos. . Este demn despre remarcat faptul ca noul Sonos Move accepta streamingul Wi-Fi si Bluetooth, in acest fel incat compatibilitatea nu este deloc o problema. 

Cea mai geniala calitate a sunetului stereo posibila provine inca de la o pereche despre boxe - indiferent cat despre de calitate ar fi putut deveni difuzoarele wireless cu o singura cutie. Gama noastra despre cele mai bune boxe stereo pe care le puteti cumpara, iti va asigura ca veti obtine cel mai bun sunet posibil din sistemul audio de acasa. 

Acestea sunt cele mai mari si mai scumpe oferte din diversitate Evo Wharfedale si sunt pline de atata tehnologie incat a trebuit sa verificam dublu pretul. Tweeterul Air Motion Transformer este rezervat in soi normal pentru boxe mult mai scumpe, in moment ce soferii despre bass Kevlar cupole si gemeni au pus, de asemenea, aceste suporturi in afara de multime. 

Probabil ca nu ati auzit despre Tribit, dar linia sa de subwoofer e boda Bluetooth suna mult mai bine decat ar trebui pentru pret. StormBox este modelul tau de incredere preferat. Are drivere cu tragere dubla si radiatoare pasive in forma de pilula lunga despre cinci inci. Nu, nu poate alimenta singur o petrecere despre dans trance, dar claritatea sunetului este impresionanta si are un buton despre bas distractiv suplimentar, care adauga un pic surprinzator, daca este putin noroios.