Logotipo

Subwoofer edifier

Boxe 2.0 Edifier R1280T, 42W, Brown Vezi Pretul
Share:

Boxe 2.0 Edifier R1280T, 42W, Brown

Boxe Edifier 2.1 S360DB, 155W, Bluetooth, Telecomanda, Brown Vezi Pretul
Share:

Boxe Edifier 2.1 S360DB, 155W, Bluetooth, Telecomanda, Brown

Boxe Edifier 5.1 R501TIII-BK, 93W, Telecomanda cu fir+ Telecomanda wireless, Negru Vezi Pretul
Share:

Boxe Edifier 5.1 R501TIII-BK, 93W, Telecomanda cu fir+ Telecomanda wireless, Negru

Soundbar PC cu subwoofer Edifier G7000, 86W, bluetooth, iluminare RGB, Negru Vezi Pretul
Share:

Soundbar PC cu subwoofer Edifier G7000, 86W, bluetooth, iluminare RGB, Negru

Boxe Edifier Luna Theatre 5.1 E255-BK, 400W, Wireless, Telecomanda Wireless, Negru Vezi Pretul
Share:

Boxe Edifier Luna Theatre 5.1 E255-BK, 400W, Wireless, Telecomanda Wireless, Negru

Boxe Edifier 2.1 XM6PF-BK, 48W, Negru Vezi Pretul
Share:

Boxe Edifier 2.1 XM6PF-BK, 48W, Negru

Boxe Edifier 2.1 XM6BT-BK, 48W, Negru Vezi Pretul
Share:

Boxe Edifier 2.1 XM6BT-BK, 48W, Negru

Boxe Edifier 2.1 S351DB-BK, 150W, Bluetooth, Telecomanda, Negru Vezi Pretul
Share:

Boxe Edifier 2.1 S351DB-BK, 150W, Bluetooth, Telecomanda, Negru

Sistem de muzica home theater Edifier Cine Sound B7 Vezi Pretul
Share:

Sistem de muzica home theater Edifier Cine Sound B7

Boxe Edifier Luna Eclipse 2.1, 176W RMS, bluetooth, telecomanda wireless, optic, aux, Negru Vezi Pretul
Share:

Boxe Edifier Luna Eclipse 2.1, 176W RMS, bluetooth, telecomanda wireless, optic, aux, Negru

Subwoofer edifier

Ce pret are Subwoofer edifier?

In moment ce caracterul sonic despre baza este instantaneu familiar, vorbitorii Meta au castigat un nivel de claritate si finete la care originalele au inteles doar, sunand curat in timp ce ofera inca muschi si dinamica. 

In timp ce caracterul sonic despre baza este instantaneu familiar, vorbitorii Meta au castigat un nivel de claritate si finete la care originalele au inteles doar, sunand curat in moment ce ofera inca muschi si dinamica. 

Cel mai bine te imperechezi intr-un amper destul de puternic si pozitionezi difuzoarele aproape de un perete, apoi veti fi tratat intr-un sunet rapid, receptiv si dinamic. Nu iti puteti astepta ca un cabinet despre aceasta dimensiune sa furnizeze note de bas exceptional despre profunde, dar soldul tonal general este in regula, iar compromisul este focus si claritate. La un spatiu mic, vei genera greu de gasit ceva mai bun. 

Pentru ca un difuzor sa fie portabil, ii nevoie sa fie atat mic cat si simplu pentru a putea transporta cu usurinta si sa fie echipat cu o baterie, in acest fel incat sa poata rula fara a fi conectat. Desigur, ,,mici" si ,,usoare" sunt relative; subwoofer edifier minuscule cu carabiniere va permit sa le fixati pe rucsac si sa le luati pe drumetii, in timp ce difuzoarele mult mai folositori si mai grele ar putea fi destinate doar sa fie luate din incapere in incapere in casa ta. 

Compromisul este ca sistemele despre muzica Wi-Fi necesita o retea Wi-Fi la care sa iti conectati, in acest mod incat acestea nu pot fi utilizate portabil cu smartphone-ul dvs., cum ar fi difuzoarele Bluetooth (desi multe ofera imperecherea Bluetooth ca rezerva). Diferitele standarde Wi-Fi inseamna, de asemenea, ca diverse servicii ar putea fi sau nu disponibile pentru a transmite dispozitivul, desi aceasta exista mai putin o problema decat a fost in trecut, datorita listelor indelungate ale serviciilor terte acceptate de Chromecast si Sonos. . Este demn de remarcat faptul ca noul Sonos Move accepta streamingul Wi-Fi si Bluetooth, in acest mod incat compatibilitatea nu este deloc o problema. 

Pe hartie, este putin sa diferentiezi noul Spektor 7 al lui Dali de oricare dintre principalii lor rivali: difuzoarele se lipesc de formula clasica despre standmounter bugetara, cum ar fi Superglue se lipeste de degete. Acestea ofera tot ceea ce ne-am astepta despre la o cutie tipica despre 200 GBP / 200 USD aici, despre la configuratia driverului cu doua sensuri si reglarea bass-ului portat chiar pana la tweeterul cupole de 25 mm si driverul despre 13 cm.  

Pe langa tipul despre conexiune wireless, ii nevoie sa dezbateti la ce stil de difuzor doriti. Difuzoarele mai mici, cu baterie (de obicei Bluetooth) sunt utile pentru ca le puteti duce oriunde, dar nu devin unic de puternice. Difuzoarele mai folositori ofera, in general, un sunet mai complet si un bas mai bogat, dar pot fi mai scumpe si adesea nu sunt portabile.