Logotipo

Subwoofer frequency response

Televizor LG OLED55CX3LA, 139 cm, Smart, 4K Ultra HD, OLED Vezi Pretul
Share:

Televizor LG OLED55CX3LA, 139 cm, Smart, 4K Ultra HD, OLED

Player auto JVC, KD-X362BT, 4x50W, USB, AUX, bluetooth, subwoofer control, iluminare rosu Vezi Pretul
Share:

Player auto JVC, KD-X362BT, 4x50W, USB, AUX, bluetooth, subwoofer control, iluminare rosu

Player auto JVC, KD-X361BT, 4x50W, USB, AUX, bluetooth, subwoofer control, accent key, culori variabile Vezi Pretul
Share:

Player auto JVC, KD-X361BT, 4x50W, USB, AUX, bluetooth, subwoofer control, accent key, culori variabile

Televizor LG OLED65CX3LA, 164 cm, Smart, 4K Ultra HD, OLED Vezi Pretul
Share:

Televizor LG OLED65CX3LA, 164 cm, Smart, 4K Ultra HD, OLED

Radio CD auto JVC KW-R930BT, 2DIN, 4x50W, USB, AUX, Bluetooth, Subwoofer control, Culori variabile Vezi Pretul
Share:

Radio CD auto JVC KW-R930BT, 2DIN, 4x50W, USB, AUX, Bluetooth, Subwoofer control, Culori variabile

Televizor LG OLED48CX3LB, 122 cm, Smart, 4K Ultra HD, OLED Vezi Pretul
Share:

Televizor LG OLED48CX3LB, 122 cm, Smart, 4K Ultra HD, OLED

Televizor LG OLED77CX3LA, 195 cm, Smart, 4K Ultra HD, OLED Vezi Pretul
Share:

Televizor LG OLED77CX3LA, 195 cm, Smart, 4K Ultra HD, OLED

Placa de sunet ASUS Xonar U7 MK II, 7.1, USB Vezi Pretul
Share:

Placa de sunet ASUS Xonar U7 MK II, 7.1, USB

Televizor LG OLED65B9SLA, 165 cm, Smart, 4K UHD, LED Vezi Pretul
Share:

Televizor LG OLED65B9SLA, 165 cm, Smart, 4K UHD, LED

Telefon Poly CCX 600 Phone, PoE Teams Vezi Pretul
Share:

Telefon Poly CCX 600 Phone, PoE Teams

Subwoofer frequency response

Cat costa Subwoofer frequency response?

Pe hartie, este putin sa diferentiezi noul Spektor 4 al lui Dali despre oricare dintre principalii lor rivali: difuzoarele se lipesc de formula clasica despre standmounter bugetara, cum ar fi Superglue se lipeste de degete. Acestea ofera tot ceea ce ne-am astepta de la o cutie tipica de 200 GBP / 200 USD aici, despre la configuratia driverului cu doua sensuri si reglarea bass-ului portat chiar pana la tweeterul cupole de 25 mm si driverul despre 13 cm.  

Este o afirmatie indrazneata, distinct cu cantitatea mare de vorbitori de pe piata curenta. Suntem alaturi, dar stim ca sunetul este subiectiv, iar ceea ce ni se pare cel mai in soi corect ar putea fi diferit pentru altii. Daca nu sunteti sigur ca vorbitorii Triton Five sunt potriviti pentru dvs., puteti fi mai fericiti cu una dintre celelalte recomandari ale noastre. 

Vorbitorii vin intr-o gama larga de preturi. Nu presupuneti, totusi, ca cei mai multi bani obtine mereu cel mai bun produs general. In general, modelele superioare suna mai bine, dar cateodata le lipseste caracteristicile pe care le puteti astepta pentru pret. Trucul exista sa obtineti cel mai bun sunet, impreuna cu functiile pe care le doriti, la un pret pe care vi-l puteti permite. Si, desigur, daca doriti sa cautati despre toate aceste lucruri, puteti citi recenziile noastre despre fiecare vorbitor. 

Indiferent daca aveti un buget restrans sau sunteti gata sa stropiti banii, luati alegerea din selectia noastra despre cele mai prestigioase difuzoare stereo pentru muzica. Avem atat subwoofer frequency response despre podea, cat si rafturi de carti despre recomandat, precum si subwoofer frequency response desktop, active si wireless. 

Chromecast este raspunsul Google la AirPlay si functioneaza in mod similar. Dispozitivele Google Home / Nest accepta Chromecast, la fel ca multe difuzoare Wi-Fi si bare de sunet. Orice difuzor Chromecast te ajuta pentru a fi incorporat in configuratia voi Google Home, inclusiv asistenta pentru grupari bazate pe camera in aceeasi aplicatie ca difuzoarele Google Assistant si dispozitivele inteligente pentru acasa (daca folositi Google Home pentru asta). 

Ce Hi-Fi? echipa are o experienta despre peste 100 de ani in revizuirea, testarea si scrierea de electronice despre consum. Avem facilitati despre testare de ultima generatie la Londra si Bath, unde echipa noastra despre experti recenzori face toate testele noastre interne. Acest lucru ne ofera un control complet asupra procesului de testare, asigurand consecventa. Ne asiguram mereu ca petrecem mult timp cu difuzoarele, incercand-le cu electronice diferite, in pozitii diferite si cu muzica diferita.  

Acum aceste subwoofer frequency response nu sunt ieftine si ar trebui sa le luati in considerare numai daca aveti un sistem cu componente de calitate similara (si, ca urmare, pret similar). Dar daca aveti o asa de configurare hi-fi, atunci iti puteti bucura de ceea ce au de oferit difuzoarele Contour 20i.