Logotipo

Subwoofer kicker

Subwoofer pasiv cu incinta, Kicker VCWS124 Vezi Pretul
Share:

Subwoofer pasiv cu incinta, Kicker VCWS124

Subwoofer pasiv cu incinta Kicker , Seria TCOMPRT , slim, single; 12"; 2 ohm; 500/1000W Vezi Pretul
Share:

Subwoofer pasiv cu incinta Kicker , Seria TCOMPRT , slim, single; 12"; 2 ohm; 500/1000W

Subwoofer pasiv cu incinta, Kicker VCWC124 , 12" Vezi Pretul
Share:

Subwoofer pasiv cu incinta, Kicker VCWC124 , 12"

Subwoofer pasiv cu incinta Kicker, Seria Solo Baric L7S, slim, single; 12"; 2 ohm; 750/1500W Vezi Pretul
Share:

Subwoofer pasiv cu incinta Kicker, Seria Solo Baric L7S, slim, single; 12"; 2 ohm; 750/1500W

Subwoofer pasiv cu incinta rezistenta la apa Kicker , Seria TB , 10"; 4 ohm; 400/800W Vezi Pretul
Share:

Subwoofer pasiv cu incinta rezistenta la apa Kicker , Seria TB , 10"; 4 ohm; 400/800W

Subwoofer pasiv cu incinta Kicker , Seria COMPC , 12"; 2 ohm; 300/600W Vezi Pretul
Share:

Subwoofer pasiv cu incinta Kicker , Seria COMPC , 12"; 2 ohm; 300/600W

Difuzoare coaxiale Kicker 16 cm (6-1/2"), 2 cai, 300W/100W Vezi Pretul
Share:

Difuzoare coaxiale Kicker 16 cm (6-1/2"), 2 cai, 300W/100W

Difuzoare coaxiale Kicker DSC504 -13 cm Vezi Pretul
Share:

Difuzoare coaxiale Kicker DSC504 -13 cm

Difuzoare coaxiale Kicker , Diametru 6-1/2 Vezi Pretul
Share:

Difuzoare coaxiale Kicker , Diametru 6-1/2'' (16 cm). 2 cai. Putere maxima 240W.

Amplificator auto, Kicker CXA3001 Vezi Pretul
Share:

Amplificator auto, Kicker CXA3001

Subwoofer kicker

Cat costa Subwoofer kicker?

Daca doriti sunet in toata casa, vei avea lipsa de mai mult despre un difuzor. In sector sa jonglezi imperecherea Bluetooth cu fiecare sau sa duci fizic un difuzor din camera in camera, un sistem despre sunet cu mai multe locuinta exista calea de urmat. Din fericire, sunetul cu mai multe camere exista mai comun si mai usor de utilizat ca niciodata. Audio multi-camera exista exact cum suna: redarea audio in mai multe camere. Inseamna ca un sistem poate gestiona mai multe subwoofer kicker simultan, jucand de la una sau mai multe surse despre sunet la cateva sau mai multe subwoofer kicker la un timp dat. 

Aceste boxe compacte pentru rafturi sunt ambalate cu caracteristici si extrem de versatile. Bluetooth apt-X activ iti permite sa transmiteti muzica difuzoarelor in calitate despre sunet asemanatoare CD-ului, o intrare optica inseamna ca sunt usor conectate la un televizor. Prefera analogul?  Puteti utiliza intotdeauna intrarea AUX pentru a le asocia cu o placa turnanta sau a conecta unele casti. 

Indiferent daca aveti un buget restrans sau sunteti gata sa stropiti banii, luati alegerea din selectia noastra de cele mai de calitate difuzoare stereo pentru muzica. Avem atat boxe de podea, cat si rafturi de carti despre recomandat, precum si boxe stereo desktop, active si wireless. 

Sonic, ei lovesc tare, ofera detalii abundente si produc un sunet muzical si coeziv. Bass exista profund, dar agil, contribuind la realizarea unei scari impresionante si a unei dinamici puternice. Este vorba de vorbitori interesanti, care intra intr-adevar in viata cand au aparut tare.  

Deoarece sunt o idee atat de fantastica pentru atat despre multi dintre noi, exista o varietate uriasa de boxe portabile din care sa alegeti. Aceasta exista o veste grozava, dar inseamna ca te ajuta pentru a fi o provocare sa faci alegerea corecta. Din fericire pentru dvs., am facut cercetarea si testarea, ceea ce inseamna ca suntem intr-o pozitie excelenta pentru a selecta cele mai apetisante boxe portabile pe care le puteti cumpara in acest an. 

Nu este perfect - este greu ca un produs secundar al sunetului sau incredibil, este scump datorita setului sau bogat de caracteristici si, din pacate, nu poate fi folosit ca canale spate pentru o configurare home cinema. Dar daca ai bani, este greu sa dai vina pe Sonos Move cand discutam despre vanarea celui mai bun difuzor Bluetooth din lume. 

Platforma AirPlay de la Apple exista solutia de sunet multi-camera prietenoasa cu iOS si OSX. Nu exista difuzoare AirPlay despre prima parte in afara despre Apple HomePod, dar multe alte difuzoare Wi-Fi, inclusiv produsele Sonos, accepta AirPlay. Va permit sa transmiteti cu usurinta despre pe iPhone sau iPad la o calitate mai fantastica decat Bluetooth, dar daca sunteti un utilizator Android, nu veti descoperi prea multe utilitati in el.