Logotipo

Subwoofer lfe input

Sistem DJ Mixer Rocky Party, meister Hausgerate, HRH - NX5310, P.M.P.O 35000W, Subwoofer 2 x 12", Karaoke profesionist, Efecte Dj Pro Vezi Pretul
Share:

Sistem DJ Mixer Rocky Party, meister Hausgerate, HRH - NX5310, P.M.P.O 35000W, Subwoofer 2 x 12", Karaoke profesionist, Efecte Dj Pro

Amplificator auto cu 2 canale Kenwood KAC-PS702EX, 2 x 70W RMS, 4 Ω Vezi Pretul
Share:

Amplificator auto cu 2 canale Kenwood KAC-PS702EX, 2 x 70W RMS, 4 Ω

Subwoofer activ pentru studio, cu amplificator clasa AB, EIKON10S Vezi Pretul
Share:

Subwoofer activ pentru studio, cu amplificator clasa AB, EIKON10S

Boxe Genius 5.1 SW-HF5.1 4600, 125W, Telecomanda Vezi Pretul
Share:

Boxe Genius 5.1 SW-HF5.1 4600, 125W, Telecomanda

Televizor Panasonic TX-55HZ2000E, 139 cm, Smart, 4K Ultra HD, OLED Vezi Pretul
Share:

Televizor Panasonic TX-55HZ2000E, 139 cm, Smart, 4K Ultra HD, OLED

Boxe Edifier Luna Eclipse 2.1, 176W RMS, bluetooth, telecomanda wireless, optic, aux, Negru Vezi Pretul
Share:

Boxe Edifier Luna Eclipse 2.1, 176W RMS, bluetooth, telecomanda wireless, optic, aux, Negru

Boxe Edifier Luna Eclipse 2.1, 176W RMS, bluetooth, telecomanda wireless, optic, aux, Rosu Vezi Pretul
Share:

Boxe Edifier Luna Eclipse 2.1, 176W RMS, bluetooth, telecomanda wireless, optic, aux, Rosu

Televizor OLED Smart LG, 139 cm, OLED55C7V, 4K Ultra HD, Clasa A Vezi Pretul
Share:

Televizor OLED Smart LG, 139 cm, OLED55C7V, 4K Ultra HD, Clasa A

Receiver Sony STRDN1080, 7.2, 4K, Bluetooth, Hi-Res Audio, multiroom, Wi-Fi, Negru Vezi Pretul
Share:

Receiver Sony STRDN1080, 7.2, 4K, Bluetooth, Hi-Res Audio, multiroom, Wi-Fi, Negru

Televizor OLED Smart LG, 164 cm, OLED65C7V, 4K Ultra HD, Clasa A Vezi Pretul
Share:

Televizor OLED Smart LG, 164 cm, OLED65C7V, 4K Ultra HD, Clasa A

Subwoofer lfe input

Ce pret are Subwoofer lfe input?

Acest nou woofer despre opt inci (dimensiunea mijlocie in zece linie) se combina cu un tweeter cupole despre matase de 1 inch pentru a oferi un raspuns remarcabil cu spectru complet pe fiecare parte. Si cu o tehnologie imbunatatita despre ghid de unda, vei cumpara o imagine stereo si mai vasta care iti permite sa va imbinati mixurile cu detalii impresionante. Volumul nu exista nici o problema, o multime de amplificari la bord oferind suficienta putere pentru a umple marea majoritate a spatiilor si, cu siguranta, suficient pentru ascultarea aproape de camp - pentru care au fost concepute aceste subwoofer lfe input

Daca doriti sunet in toata casa, veti avea necesitate despre mai mult despre un difuzor. In sol sa jonglezi imperecherea Bluetooth cu fiecare sau sa duci fizic un difuzor din incapere in camera, un sistem de sunet cu mai multe odaie este calea de urmat. Din fericire, sunetul cu mai multe odaie este mai comun si mai usor de utilizat ca niciodata. Audio multi-camera este exact cum suna: redarea audio in mai multe camere. Inseamna ca un sistem te ajuta pentru a gestiona mai multe boxe simultan, jucand despre la una sau mai multe surse despre sunet la unul sau doi sau mai multe boxe la un timp dat. 

Pe langa tipul despre conexiune wireless, este necesar sa va ganditi la ce soi de difuzor doriti. Difuzoarele mai mici, cu baterie (de obicei Bluetooth) sunt utile pentru ca le puteti duce oriunde, dar nu devin unic de puternice. Difuzoarele mai folositori ofera, in general, un sunet mai complet si un bas mai bogat, dar pot fi mai scumpe si uneori nu sunt portabile. 

Pe langa tipul despre conexiune wireless, este necesar sa va ganditi la ce soi de difuzor doriti. Difuzoarele mai mici, cu baterie (de obicei Bluetooth) sunt utile pentru ca le puteti duce oriunde, dar nu devin in general despre puternice. Difuzoarele mai folositori ofera, in general, un sunet mai complet si un bas mai bogat, dar pot fi mai scumpe si din timp in timp nu sunt portabile. 

Aceste boxe compacte pentru rafturi sunt ambalate cu caracteristici si extrem de versatile. Bluetooth apt-X activ iti permite sa transmiteti muzica difuzoarelor in calitate de sunet asemanatoare CD-ului, o intrare optica inseamna ca sunt simplu conectate la un televizor. Prefera analogul?  Puteti utiliza intotdeauna intrarea AUX pentru a le asocia cu o placa turnanta sau a conecta unele casti. 

Indiferent daca aveti un buget restrans sau sunteti gata sa stropiti banii, luati alegerea din selectia noastra despre cele mai importante difuzoare stereo pentru muzica. Avem atat boxe de podea, cat si rafturi de carti despre recomandat, precum si boxe stereo desktop, active si wireless. 

Compromisul este ca sistemele despre muzica Wi-Fi necesita o retea Wi-Fi la care sa iti conectati, de asemenea incat acestea nu pot fi utilizate portabil cu smartphone-ul dvs., cum este difuzoarele Bluetooth (desi multe ofera imperecherea Bluetooth ca rezerva). Diferitele standarde Wi-Fi inseamna, despre asemenea, ca diverse servicii ar putea fi sau nu disponibile pentru a transmite dispozitivul, desi aceasta este mai putin o problema decat a fost in trecut, datorita listelor indelungate ale serviciilor terte acceptate de Chromecast si Sonos. . Este demn de remarcat faptul ca noul Sonos Move accepta streamingul Wi-Fi si Bluetooth, in acest mod incat compatibilitatea nu este deloc o problema.