Logotipo

Subwoofer low level vs high level

Player auto JVC, KD-X362BT, 4x50W, USB, AUX, bluetooth, subwoofer control, iluminare rosu Vezi Pretul
Share:

Player auto JVC, KD-X362BT, 4x50W, USB, AUX, bluetooth, subwoofer control, iluminare rosu

Adaptor auto semnal Ground Zero GZCV 2.0HL Vezi Pretul
Share:

Adaptor auto semnal Ground Zero GZCV 2.0HL

Set 2 Difuzoare Auto GX ,5 inch - 13 cm, Putere RMS 2 x 40 W , Grila Protectie Metalica Vezi Pretul
Share:

Set 2 Difuzoare Auto GX ,5 inch - 13 cm, Putere RMS 2 x 40 W , Grila Protectie Metalica

Amplificator auto Sony XMGS4.U, High Resolution Audio, 4 cai x 70 W Vezi Pretul
Share:

Amplificator auto Sony XMGS4.U, High Resolution Audio, 4 cai x 70 W

Player auto JVC, KD-X361BT, 4x50W, USB, AUX, bluetooth, subwoofer control, accent key, culori variabile Vezi Pretul
Share:

Player auto JVC, KD-X361BT, 4x50W, USB, AUX, bluetooth, subwoofer control, accent key, culori variabile

Amplificator auto cu 2 canale Kenwood KAC-PS702EX, 2 x 70W RMS, 4 Ω Vezi Pretul
Share:

Amplificator auto cu 2 canale Kenwood KAC-PS702EX, 2 x 70W RMS, 4 Ω

Amplificator Auto monobloc Ground Zero Iridium GZIA 1.1000DXII Vezi Pretul
Share:

Amplificator Auto monobloc Ground Zero Iridium GZIA 1.1000DXII

Radio CD auto Sony MEXN5300BT, extra bass, bluetooth, NFC, FLAC, Siri Eyes Free, amplificator, 4 x 55W Vezi Pretul
Share:

Radio CD auto Sony MEXN5300BT, extra bass, bluetooth, NFC, FLAC, Siri Eyes Free, amplificator, 4 x 55W

Radio CD auto Sony CDXG3300UV, extra bass, FLAC, amplificator, 4 x 55W, USB, Black Vezi Pretul
Share:

Radio CD auto Sony CDXG3300UV, extra bass, FLAC, amplificator, 4 x 55W, USB, Black

Radio CD auto Sony MEXN4300BT, extra bass, bluetooth, FLAC, amplificator, 4 x 55W, Black Vezi Pretul
Share:

Radio CD auto Sony MEXN4300BT, extra bass, bluetooth, FLAC, amplificator, 4 x 55W, Black

Subwoofer low level vs high level

Cat costa Subwoofer low level vs high level?

Compromisul exista ca sistemele despre muzica Wi-Fi necesita o retea Wi-Fi la care sa iti conectati, in acest fel incat acestea nu pot fi utilizate portabil cu smartphone-ul dvs., cum este difuzoarele Bluetooth (desi multe ofera imperecherea Bluetooth ca rezerva). Diferitele standarde Wi-Fi inseamna, de asemenea, ca diverse servicii ar putea fi sau nu disponibile pentru a transmite dispozitivul, desi aceasta este mai putin o problema decat a fost in trecut, datorita listelor indelungate ale serviciilor terte acceptate de Chromecast si Sonos. . Este demn despre remarcat faptul ca noul Sonos Move accepta streamingul Wi-Fi si Bluetooth, de asemenea incat compatibilitatea nu exista deloc o problema. 

Pe langa tipul de conexiune wireless, este necesar sa dezbateti la ce stil despre difuzor doriti. Difuzoarele mai mici, cu baterie (de obicei Bluetooth) sunt utile pentru ca le puteti duce oriunde, dar nu devin specific de puternice. Difuzoarele mai folositori ofera, in general, un sunet mai complet si un bas mai bogat, dar pot fi mai scumpe si mereu nu sunt portabile. 

Ce Hi-Fi? echipa are o experienta despre mai sus de 100 despre ani in revizuirea, testarea si scrierea despre electronice de consum. Avem facilitati despre testare de ultima generatie la Londra si Bath, unde echipa noastra despre experti recenzori efectua toate testele noastre interne. Acest lucru ne ofera un control complet asupra procesului despre testare, asigurand consecventa. Ne asiguram intotdeauna ca petrecem mult moment cu difuzoarele, incercand-le cu electronice diferite, in pozitii diferite si cu muzica diferita.  

Nu exista perfect - este greu ca un produs secundar al sunetului sau incredibil, este scump datorita setului sau bogat despre caracteristici si, din pacate, nu poate fi folosit ca canale spate pentru o configurare home cinema. Dar daca ai bani, exista greu sa dai vina pe Sonos Move cand pronuntam de vanarea celui mai bun difuzor Bluetooth din lume. 

Daca doriti sunet in toata casa, veti avea nevoie despre mai mult de un difuzor. In sol sa jonglezi imperecherea Bluetooth cu fiecare sau sa duci fizic un difuzor din camera in camera, un sistem despre sunet cu mai multe locuinta exista calea despre urmat. Din fericire, sunetul cu mai multe incapere exista mai comun si mai usor despre utilizat ca niciodata. Audio multi-camera este exact cum suna: redarea audio in mai multe camere. Inseamna ca un sistem te ajuta pentru a gestiona mai multe boxe simultan, jucand despre la una sau mai multe surse despre sunet la unul sau doi sau mai multe boxe la un moment dat. 

Chromecast este raspunsul Google la AirPlay si functioneaza in stil similar. Dispozitivele Google Home / Nest accepta Chromecast, la fel ca multe difuzoare Wi-Fi si bare despre sunet. Orice difuzor Chromecast te ajuta pentru a fi incorporat in configuratia dvs. Google Home, inclusiv asistenta pentru grupari bazate pe incapere in aceeasi aplicatie ca difuzoarele Google Assistant si dispozitivele inteligente pentru acasa (daca foloseste Google Home pentru asta). 

Acest nou woofer de trei inci (dimensiunea mijlocie in 10 linie) se combina intr-un tweeter cupole despre matase despre 1 inch pentru a oferi un raspuns remarcabil cu spectru complet pe fiecare parte. Si cu o tehnologie imbunatatita despre ghid de unda, veti gaseste o imagine stereo si mai amplie care iti permite sa va imbinati mixurile cu detalii impresionante. Volumul nu exista nici o problema, o multime despre amplificari la bord oferind suficienta putere pentru a umple majoritatea a spatiilor si, cu siguranta, suficient pentru ascultarea aproape despre camp - pentru care au fost concepute aceste subwoofer low level vs high level.