Logotipo

Subwoofer mag

Difuzor Audio Studio-M 250W YD300-01 12 inch Vezi Pretul
Share:

Difuzor Audio Studio-M 250W YD300-01 12 inch

Subwoofer Compact Noiz Bass 250 W Vezi Pretul
Share:

Subwoofer Compact Noiz Bass 250 W

Difuzor Audio Subwoofer, Master Audio, PA12-8, 12 inch Vezi Pretul
Share:

Difuzor Audio Subwoofer, Master Audio, PA12-8, 12 inch

Difuzor Audio, Studio-M, HW-0627, 6.5 inch Vezi Pretul
Share:

Difuzor Audio, Studio-M, HW-0627, 6.5 inch

Difuzor Audio, Studio-M, D-250-01, 10 inch Vezi Pretul
Share:

Difuzor Audio, Studio-M, D-250-01, 10 inch

Difuzor Audio, Studio-M, HW-1227, 12 inch Vezi Pretul
Share:

Difuzor Audio, Studio-M, HW-1227, 12 inch

Difuzor Audio Subwoofer, Master Audio, PA12-4, 12 inch Vezi Pretul
Share:

Difuzor Audio Subwoofer, Master Audio, PA12-4, 12 inch

Difuzor Audio Visaton 3.3 inch 15W FR8-4ohm Vezi Pretul
Share:

Difuzor Audio Visaton 3.3 inch 15W FR8-4ohm

Boxa portabila Akai SS023A-X10, Negru Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Akai SS023A-X10, Negru

Difuzor Studio-M 10 inch SM10-100 100W Vezi Pretul
Share:

Difuzor Studio-M 10 inch SM10-100 100W

Subwoofer mag

Cat costa Subwoofer mag?

Pe langa tipul de conexiune wireless, este necesar sa va ganditi la ce stil de difuzor doriti. Difuzoarele mai mici, cu baterie (de obicei Bluetooth) sunt utile pentru ca le puteti duce oriunde, dar nu devin distinct despre puternice. Difuzoarele mai importanti ofera, in general, un sunet mai complet si un bas mai bogat, dar pot fi mai scumpe si cateodata nu sunt portabile. 

Cu exceptia cazului in care portabilitatea exista in topul listei de prioritati, calitatea sunetului este primordiala. O multime de vorbitori nu ofera prea multe functii, dar produc audio de top. Big bass-ul nu exista pentru toata lumea, dar daca difuzorul voi nu exista foarte mic, ar trebui sa poata reproduce frecventele joase cu exactitate, fara a denatura volumele mari. Claritatea exista mai importanta decat puterea pura, iar un sunet echilibrat si curat ar trebui sa fie obiectivul dvs. atunci cand faceti cumparaturi pentru un difuzor. Daca doriti un sistem de sunet care sa poata conduce o petrecere intreaga in loc sa umple doar o incapere mica, tineti cont de dimensiunea vorbitorului; in general, cu cat exista mai mare un difuzor, cu atat poate fi mai tare, in timp ce suna bine. 

Cu patru drivere despre calitate, o aplicatie solida care deblocheaza redarea din sute despre surse wireless, capabilitati cu mai multe locuinta si tehnologie inteligenta de reglare audio care modifica iesirea pe baza imprejurimilor imediate ale vorbitorului, Sonos Move este proiectat cu mult peste difuzorul Bluetooth mediu. Este un difuzor versatil, doi care se descoperi solid alaturi de difuzoarele Sonos construite pentru acasa pe care compania si-a pus numele. 

Acestea sunt cele mai importanti si mai scumpe oferte din gama Evo Wharfedale si sunt pline de atata tehnologie incat a trebuit sa verificam dublu pretul. Tweeterul Air Motion Transformer exista rezervat in stil normal pentru subwoofer mag mult mai scumpe, in moment ce soferii de bass Kevlar cupole si gemeni au pus, despre asemenea, aceste suporturi in exterior despre multime. 

Aceste boxe compacte pentru rafturi sunt ambalate cu caracteristici si extrem de versatile. Bluetooth apt-X activ iti permite sa transmiteti muzica difuzoarelor in calitate de sunet asemanatoare CD-ului, o intrare optica inseamna ca sunt simplu conectate la un televizor. Prefera analogul?  Puteti utiliza mereu intrarea AUX pentru a le asocia cu o placa turnanta sau a conecta unele casti. 

Chromecast este raspunsul Google la AirPlay si functioneaza in sortiment similar. Dispozitivele Google Home / Nest accepta Chromecast, la fel ca multe difuzoare Wi-Fi si bare despre sunet. Orice difuzor Chromecast te ajuta pentru a fi incorporat in configuratia domnia voastra Google Home, inclusiv asistenta pentru grupari bazate pe odaie in aceeasi aplicatie ca difuzoarele Google Assistant si dispozitivele inteligente pentru acasa (daca foloseste Google Home pentru asta). 

Majoritatea subwoofer maglor noi disponibile ofera un fel despre suport wireless, indiferent daca sunt difuzoare pentru biciclete clip-on sau bare despre sunet mari. Cu unele exceptii, orice difuzor pe care il ridicati la un magazin de electronice iti putea transmite audio fie prin Bluetooth, fie prin Wi-Fi. Difuzorul tine ar putea chiar sa poata gestiona ambele metode wireless. Verificati daca difuzorul Wi-Fi are un procedeu Bluetooth pentru utilizarea acestuia din mers.