Logotipo

Subwoofer monitor audio

Monitor Curbat Gaming LED MVA AOC 23.6", Full HD, 144Hz, 1 ms, FreeSync, Display Port, Negru-Rosu, C24G1 Vezi Pretul
Share:

Monitor Curbat Gaming LED MVA AOC 23.6", Full HD, 144Hz, 1 ms, FreeSync, Display Port, Negru-Rosu, C24G1

Monitor Gaming LED TN Dell 23.6", Full HD, 75Hz, HDMI, FreeSync, 1ms, Negru, SE2417HGX Vezi Pretul
Share:

Monitor Gaming LED TN Dell 23.6", Full HD, 75Hz, HDMI, FreeSync, 1ms, Negru, SE2417HGX

Baby Monitor Audio-Video, Mappy VBM-8700 Vezi Pretul
Share:

Baby Monitor Audio-Video, Mappy VBM-8700

Monitor Gaming LED TN Dell 23.8", Full HD, 1ms, 144Hz, FreeSync, DisplayPort, HDMI, Pivot, Negru Vezi Pretul
Share:

Monitor Gaming LED TN Dell 23.8", Full HD, 1ms, 144Hz, FreeSync, DisplayPort, HDMI, Pivot, Negru

Baby Monitor Audio - Video, Mappy VBM-7100 Vezi Pretul
Share:

Baby Monitor Audio - Video, Mappy VBM-7100

Monitor Gaming LED TN Lenovo 24.5", FrameLess, Full HD, FreeSync, 1ms, 144Hz, 400 cd/m², DisplayPort, Negru, G25-10 Vezi Pretul
Share:

Monitor Gaming LED TN Lenovo 24.5", FrameLess, Full HD, FreeSync, 1ms, 144Hz, 400 cd/m², DisplayPort, Negru, G25-10

Monitor LED IPS Lenovo 23.8", FrameLess, Full HD, HDMI, 75 Hz, FreeSync, Negru, Q24i-10 Vezi Pretul
Share:

Monitor LED IPS Lenovo 23.8", FrameLess, Full HD, HDMI, 75 Hz, FreeSync, Negru, Q24i-10

Set Baby Monitor Wireless Sricam™ SH025 Plus SriHome , FullHD 2MP, Monitorizare Video Audio Bebelusi , Auto Tracking, Vedere Nocturna, Audio-Video, Sunet bidirectional, Rotire automata, rezolutie 1920*1080, senzor miscare, alb + sticker "bebe monitorizat" Vezi Pretul
Share:

Set Baby Monitor Wireless Sricam™ SH025 Plus SriHome , FullHD 2MP, Monitorizare Video Audio Bebelusi , Auto Tracking, Vedere Nocturna, Audio-Video, Sunet bidirectional, Rotire automata, rezolutie 1920*1080, senzor miscare, alb + sticker "bebe monitorizat"

Monitor gaming LED IPS AOC G2 23.8", Full HD, Display Port, 144Hz, FreeSync, Negru Vezi Pretul
Share:

Monitor gaming LED IPS AOC G2 23.8", Full HD, Display Port, 144Hz, FreeSync, Negru

Monitor LED IPS Dell 23.8", FHD, 75Hz, HDMI, FreeSync, FlickerFree, S2421HN Vezi Pretul
Share:

Monitor LED IPS Dell 23.8", FHD, 75Hz, HDMI, FreeSync, FlickerFree, S2421HN

Subwoofer monitor audio

Cat costa Subwoofer monitor audio?

Compromisul este ca sistemele de muzica Wi-Fi necesita o retea Wi-Fi la care sa va conectati, astfel incat acestea nu pot fi utilizate portabil cu smartphone-ul dvs., cum ar fi difuzoarele Bluetooth (desi multe ofera imperecherea Bluetooth ca rezerva). Diferitele standarde Wi-Fi inseamna, de asemenea, ca diverse servicii ar putea fi sau nu disponibile pentru a transmite dispozitivul, desi aceasta este mai putin o problema decat a fost in trecut, datorita listelor indelungate ale serviciilor terte acceptate de Chromecast si Sonos. . Este demn despre remarcat faptul ca noul Sonos Move accepta streamingul Wi-Fi si Bluetooth, de asemenea incat compatibilitatea nu este deloc o problema. 

Nu toate difuzoarele portabile sunt construite pentru a fi transportate in aer liber sau apetisante despre piscina. Difuzoarele rezistente pot face fata stropilor, gropilor, picaturilor si gunk-ului si continua sa functioneze. Daca incercati acest lucru cu difuzoarele care nu sunt rugate din aceasta lista, vei gasi cu o caramida in sol despre un dispozitiv audio. Cautati boxe cu rating IPX si garantii de rezistenta la apa si soc daca doriti sa le transportati pe plaja, lac, partii sau canalizari. Ghidul tau de incredere pentru evaluarile IP explica ce inseamna aceste numere, in acest fel incat sa puteti sti daca difuzorul tine se te ajuta pentru a descurca in piscina sau daca pur si simplu iti ramane intact intr-o usoara lumina. 

Probabil ca nu ati auzit de Tribit, dar linia sa de boxe Bluetooth suna mult mai in sortiment corect decat ar trebui pentru pret. StormBox este modelul tau de incredere preferat. Are drivere cu tragere dubla si radiatoare pasive in forma de pilula lunga despre noua inci. Nu, nu te ajuta pentru a alimenta singur o petrecere despre dans trance, dar claritatea sunetului exista impresionanta si are un buton de bas distractiv suplimentar, care adauga un pic surprinzator, daca exista putin noroios. 

Platforma AirPlay despre la Apple este solutia de sunet multi-camera prietenoasa cu iOS si OSX. Nu este difuzoare AirPlay despre prima parte in afara despre Apple HomePod, dar multe alte difuzoare Wi-Fi, inclusiv achizitia Sonos, accepta AirPlay. Va permit sa transmiteti cu usurinta despre pe iPhone sau iPad la o calitate mai buna decat Bluetooth, dar daca sunteti un utilizator Android, nu veti descoperi prea multe utilitati in el. 

Cu unul sau doi drivere de calitate, o aplicatie solida care deblocheaza redarea din sute despre surse wireless, capabilitati cu mai multe camere si tehnologie inteligenta despre reglare audio care modifica iesirea pe baza imprejurimilor imediate ale vorbitorului, Sonos Move este proiectat cu mult peste difuzorul Bluetooth mediu. Este un difuzor versatil, unul care se afla solid alaturi despre difuzoarele Sonos construite pentru acasa pe care compania si-a pus numele. 

Chromecast este raspunsul Google la AirPlay si functioneaza in soi similar. Dispozitivele Google Home / Nest accepta Chromecast, la fel ca multe difuzoare Wi-Fi si bare de sunet. Orice difuzor Chromecast poate fi incorporat in configuratia domnia voastra Google Home, inclusiv asistenta pentru grupari bazate pe incapere in aceeasi aplicatie ca difuzoarele Google Assistant si dispozitivele inteligente pentru acasa (daca utilizeaza Google Home pentru asta). 

Probabil ca nu ati auzit de Tribit, dar linia sa de subwoofer monitor audio Bluetooth suna mult mai in soi corect decat ar trebui pentru pret. StormBox este modelul nostru preferat. Are drivere cu tragere dubla si radiatoare pasive in forma de pilula lunga de 7 inci. Nu, nu poate alimenta singur o petrecere de dans trance, dar claritatea sunetului este impresionanta si are un buton despre bas distractiv suplimentar, care adauga un pic surprinzator, daca este putin noroios.