Logotipo

Subwoofer peiying

Set tweetere auto 100 w neodymium cu filtre Vezi Pretul
Share:

Set tweetere auto 100 w neodymium cu filtre

Subwoofer auto Peiying 300W, 250 mm Vezi Pretul
Share:

Subwoofer auto Peiying 300W, 250 mm

Set tweetere auto 100 W neodymium cu filtre Vezi Pretul
Share:

Set tweetere auto 100 W neodymium cu filtre

Subwoofer Auto Peiying , Diametru 300mm , Putere RMS 600 W , P.M.P.O 1100 W , Bobina dubla , Negru Vezi Pretul
Share:

Subwoofer Auto Peiying , Diametru 300mm , Putere RMS 600 W , P.M.P.O 1100 W , Bobina dubla , Negru

Set 2 Difuzoare Auto 2 cai Peiying, 6.5 inch - 16.25 cm , Putere 2 x 100W Vezi Pretul
Share:

Set 2 Difuzoare Auto 2 cai Peiying, 6.5 inch - 16.25 cm , Putere 2 x 100W

Subwoofer auto Peiying cu amplificare, P18EW 10 inch, 200W RMS. Vezi Pretul
Share:

Subwoofer auto Peiying cu amplificare, P18EW 10 inch, 200W RMS.

Set 2 Difuzoare auto 60W, 5 inch, PY1310C, Peiying, 200417 Vezi Pretul
Share:

Set 2 Difuzoare auto 60W, 5 inch, PY1310C, Peiying, 200417

Set difuzoare PY1010 4 inch 60W Peiying Vezi Pretul
Share:

Set difuzoare PY1010 4 inch 60W Peiying

Set tweetere auto 150 W neodymium Vezi Pretul
Share:

Set tweetere auto 150 W neodymium

Set tweetere auto neodymium + filtre, 100W Vezi Pretul
Share:

Set tweetere auto neodymium + filtre, 100W

Subwoofer peiying

De unde sa cumperi Subwoofer peiying?

Pe hartie, exista putin sa diferentiezi noul Spektor noua al lui Dali de oricare dintre principalii lor rivali: difuzoarele se lipesc de formula clasica despre standmounter bugetara, cum este Superglue se lipeste de degete. Acestea ofera tot ceea ce ne-am astepta de la o cutie tipica de 200 GBP / 200 USD aici, de la configuratia driverului cu doua sensuri si reglarea bass-ului portat chiar pana la tweeterul cupole despre 25 mm si driverul de 13 cm.  

Pe hartie, este putin sa diferentiezi noul Spektor patru al lui Dali de oricare dintre principalii lor rivali: difuzoarele se lipesc despre formula clasica despre standmounter bugetara, cum ar fi Superglue se lipeste de degete. Acestea ofera tot ceea ce ne-am astepta de la o cutie tipica de 200 GBP / 200 USD aici, de la configuratia driverului cu doua sensuri si reglarea bass-ului portat chiar pana la tweeterul cupole de 25 mm si driverul despre 13 cm.  

Asadar, fie cautati prima dvs. pereche despre boxe in moment ce construiti un sistem despre muzica, modernizati o pereche veche despre boxe bugetare sau continuati la pauza cu cele mai exceptionale boxe pe care sistemul dvs., camera si finantele le pot gazdui, suntem aici pentru a va ajuta. Cititi mai departe pentru rotunjirea noastra a celor mai buni vorbitori hi-fi despre pe piata chiar acum. 

Acest nou woofer de 6 inci (dimensiunea mijlocie in noua linie) se combina intr-un tweeter cupole despre matase despre 1 inch pentru a oferi un raspuns remarcabil cu spectru complet pe fiecare parte. Si cu o tehnologie imbunatatita de ghid despre unda, veti poti obtine o imagine stereo si mai cuprinzatoare care iti permite sa iti imbinati mixurile cu detalii impresionante. Volumul nu este nici o problema, o multime despre amplificari la bord oferind suficienta putere pentru a umple marea majoritate a spatiilor si, cu siguranta, suficient pentru ascultarea aproape de camp - pentru care au fost concepute aceste subwoofer peiying. 

Pe langa difuzoarele individuale, puteti gasi, de asemenea, perechi stereo concepute pentru computere desktop si sisteme despre difuzoare home theater, cum este bare despre sunet, placi de sunet si home-theaters-in-a-box. In mod evident, aceste boxe nu sunt deloc portabile, dar daca doriti un sistem despre sunet central pentru camera de zi sau birou, exista probabil cea mai geniala alegere. 

Deoarece sunt o idee atat de geniala pentru atat de multi dintre noi, este o varietate uriasa de boxe portabile din care sa alegeti. Aceasta exista o veste grozava, dar inseamna ca poate fi o provocare sa faci alegerea corecta. Din fericire pentru dvs., am facut cercetarea si testarea, ceea ce inseamna ca suntem intr-o pozitie excelenta pentru a selecta cele mai valoroase boxe portabile pe care le puteti poti descoperi in acest an. 

Asadar, fie cautati prima domnia voastra pereche de subwoofer peiying in timp ce construiti un sistem de muzica, modernizati o pereche veche despre subwoofer peiying bugetare sau continuati la pauza cu cele mai exotice subwoofer peiying pe care sistemul dvs., incapere si finantele le pot gazdui, suntem aici pentru a va ajuta. Cititi mai departe pentru rotunjirea noastra a celor mai buni vorbitori hi-fi de pe piata chiar acum.