Logotipo

Subwoofer skytec

Tweeter Titanium Pro Series, 80W, 4 ohmi, SkyTec Vezi Pretul
Share:

Tweeter Titanium Pro Series, 80W, 4 ohmi, SkyTec

Tweeter Titanium Pro Series, 100W, 4 ohmi, SkyTec Vezi Pretul
Share:

Tweeter Titanium Pro Series, 100W, 4 ohmi, SkyTec

Driver tweeter, Titanium, 60W, 8 ohmi, Skytec Vezi Pretul
Share:

Driver tweeter, Titanium, 60W, 8 ohmi, Skytec

Difuzor tweeter, titanium, 80W, 8Ohm, Skytec Vezi Pretul
Share:

Difuzor tweeter, titanium, 80W, 8Ohm, Skytec

Difuzor cu membrana din hartie, 10", 150W RMS, 4Ohm, Skytec SP1000 Vezi Pretul
Share:

Difuzor cu membrana din hartie, 10", 150W RMS, 4Ohm, Skytec SP1000

Difuzor cu membrana din hartie, 15", 300W RMS, 4Ohm, Skytec SP1500 Vezi Pretul
Share:

Difuzor cu membrana din hartie, 15", 300W RMS, 4Ohm, Skytec SP1500

Difuzor, 10", 125W RMS, 8Ohm, Skytec SPSL10 Vezi Pretul
Share:

Difuzor, 10", 125W RMS, 8Ohm, Skytec SPSL10

Difuzor cu membrana din hartie, 15", 150W RMS, 8Ohm, Skytec SP1500 Vezi Pretul
Share:

Difuzor cu membrana din hartie, 15", 150W RMS, 8Ohm, Skytec SP1500

Difuzor cu membrana din hartie, 12", 120W RMS, 8Ohm, Skytec SP1200 Vezi Pretul
Share:

Difuzor cu membrana din hartie, 12", 120W RMS, 8Ohm, Skytec SP1200

Difuzor, 12", 150W RMS, 8Ohm, Skytec SPSL12 Vezi Pretul
Share:

Difuzor, 12", 150W RMS, 8Ohm, Skytec SPSL12

Subwoofer skytec

Cat costa Subwoofer skytec?

Pe hartie, exista putin sa diferentiezi noul Spektor sapte al lui Dali despre oricare dintre principalii lor rivali: difuzoarele se lipesc de formula clasica de standmounter bugetara, cum este Superglue se lipeste despre degete. Acestea ofera tot ceea ce ne-am astepta de la o cutie tipica de 200 GBP / 200 USD aici, de la configuratia driverului cu doua sensuri si reglarea bass-ului portat chiar pana la tweeterul cupole de 25 mm si driverul despre 13 cm.  

Daca doriti sunet in toata casa, veti avea necesitate despre mai mult de un difuzor. In sol sa jonglezi imperecherea Bluetooth cu fiecare sau sa duci fizic un difuzor din camera in camera, un sistem despre sunet cu mai multe locuinta exista calea de urmat. Din fericire, sunetul cu mai multe odaie este mai comun si mai simplu de utilizat ca niciodata. Audio multi-camera exista exact cum suna: redarea audio in mai multe camere. Inseamna ca un sistem poate gestiona mai multe boxe simultan, jucand de la una sau mai multe surse de sunet la cateva sau mai multe boxe la un moment dat. 

Nu va fi o surpriza faptul ca aceste boxe relativ mari produc un sunet la scara larga, cu o multime despre autoritati capabile sa mearga frumos si tare. Dar ofera, de asemenea, transparenta si subtilitate, contribuind la asigurarea unei prezentari naturale, usoare. 

Acestea sunt cele mai mari si mai scumpe oferte din diversitate Evo Wharfedale si sunt pline despre atata tehnologie incat a trebuit sa verificam dublu pretul. Tweeterul Air Motion Transformer exista rezervat in soi normal pentru subwoofer skytec mult mai scumpe, in moment ce soferii de bass Kevlar cupole si gemeni au pus, de asemenea, aceste suporturi in exterior despre multime. 

Este o afirmatie indrazneata, in particular cu cantitatea mica de vorbitori despre pe piata curenta. Suntem alaturi, dar stim ca sunetul este subiectiv, iar ceea ce ni se pare cel mai corect ar putea fi diferit pentru altii. Daca nu sunteti sigur ca vorbitorii Triton Five sunt potriviti pentru dvs., puteti fi mai fericiti cu una dintre celelalte recomandari ale noastre. 

Cu exceptia cazului in care portabilitatea este in topul listei despre prioritati, calitatea sunetului este primordiala. O multime de vorbitori nu ofera prea multe functii, dar produc audio despre top. Big bass-ul nu exista pentru toata lumea, dar daca difuzorul tine nu este foarte mic, ar trebui sa poata reproduce frecventele joase cu exactitate, fara a denatura volumele mari. Claritatea este mai importanta decat puterea pura, iar un sunet echilibrat si curat ar trebui sa fie obiectivul voi atunci cand faceti cumparaturi pentru un difuzor. Daca doriti un sistem de sunet care sa poata conduce o petrecere intreaga in loc sa umple doar o incapere mica, aveti in cont de dimensiunea vorbitorului; in general, cu cat exista mai mare un difuzor, cu atat poate fi mai tare, in timp ce suna bine. 

Probabil ca nu ati auzit despre Tribit, dar linia sa despre subwoofer skytec Bluetooth suna mult mai bine decat ar trebui pentru pret. StormBox exista modelul nostru preferat. Are drivere cu tragere dubla si radiatoare pasive in forma despre pilula lunga de 7 inci. Nu, nu poate alimenta singur o petrecere despre dans trance, dar claritatea sunetului exista impresionanta si are un buton de bas distractiv suplimentar, care adauga un pic surprinzator, daca exista putin noroios.