Logotipo

Subwoofer skytec 18

Subwoofer auto 150W, pasiv, 4 ohmi, diametru difuzor 250 mm, Sal BS10 Vezi Pretul
Share:

Subwoofer auto 150W, pasiv, 4 ohmi, diametru difuzor 250 mm, Sal BS10

Tweeter Titanium Pro Series, 100W, 4 ohmi, SkyTec Vezi Pretul
Share:

Tweeter Titanium Pro Series, 100W, 4 ohmi, SkyTec

Tweeter Titanium Pro Series, 80W, 4 ohmi, SkyTec Vezi Pretul
Share:

Tweeter Titanium Pro Series, 80W, 4 ohmi, SkyTec

Difuzor tweeter, titanium, 80W, 8Ohm, Skytec Vezi Pretul
Share:

Difuzor tweeter, titanium, 80W, 8Ohm, Skytec

Driver MNC, 100/110 W, 44,5 mm, 1 kHz -18 kHz, Negru Vezi Pretul
Share:

Driver MNC, 100/110 W, 44,5 mm, 1 kHz -18 kHz, Negru

Driver tweeter, Titanium, 60W, 8 ohmi, Skytec Vezi Pretul
Share:

Driver tweeter, Titanium, 60W, 8 ohmi, Skytec

Difuzor cu membrana din hartie, 10", 150W RMS, 4Ohm, Skytec SP1000 Vezi Pretul
Share:

Difuzor cu membrana din hartie, 10", 150W RMS, 4Ohm, Skytec SP1000

Difuzor cu membrana din hartie, 15", 300W RMS, 4Ohm, Skytec SP1500 Vezi Pretul
Share:

Difuzor cu membrana din hartie, 15", 300W RMS, 4Ohm, Skytec SP1500

Difuzoare auto ovale Royal TS-A5773R, 5x7 inch, 13x18 cm, Doua fire, complet cu grile si cabluri pentru instalare, 2 bucati, 4 Ohm, 100W Vezi Pretul
Share:

Difuzoare auto ovale Royal TS-A5773R, 5x7 inch, 13x18 cm, Doua fire, complet cu grile si cabluri pentru instalare, 2 bucati, 4 Ohm, 100W

Subwoofer activ QSM Germany-bx18A12 / 1000 W peak Vezi Pretul
Share:

Subwoofer activ QSM Germany-bx18A12 / 1000 W peak

Subwoofer skytec 18

De ce sa cumperi Subwoofer skytec 18?

In moment ce caracterul sonic despre baza exista instantaneu familiar, vorbitorii Meta au castigat un nivel despre claritate si finete la care originalele au inteles doar, sunand curat in timp ce ofera inca muschi si dinamica. 

Pe langa difuzoarele individuale, puteti gasi, despre asemenea, perechi stereo concepute pentru computere desktop si sisteme despre difuzoare home theater, cum este bare de sunet, placi de sunet si home-theaters-in-a-box. In sortiment evident, aceste boxe nu sunt deloc portabile, dar daca doriti un sistem de sunet central pentru odaie despre zi sau birou, exista probabil cea mai geniala alegere. 

Vorbitorii vin intr-o gama cuprinzatoare de preturi. Nu presupuneti, totusi, ca cei mai multi bani poti avea intotdeauna cel mai bun produs general. In general, modelele superioare suna mai bine, dar mereu le lipseste caracteristicile pe care le puteti astepta pentru pret. Trucul este sa obtineti cel mai bun sunet, impreuna cu functiile pe care le doriti, la un pret pe care vi-l puteti permite. Si, desigur, daca doriti sa gasiti de toate aceste lucruri, puteti citi recenziile noastre despre fiecare vorbitor. 

In cele din urma, doi subwoofer skytec 18 Bluetooth accepta retele despre conectare, inlantuire si plasa care conecteaza mai multe subwoofer skytec 18 intre ele. Acestea nu sunt de obicei la fel de complexe sau robuste ca sistemele cu mai multe incapere Wi-Fi, dar sunt o optiune simpla care te ajuta pentru a oferi o alternativa la utilizarea retelei despre domiciliu pentru a transmite muzica. 

Nu iti fi o surpriza faptul ca aceste boxe relativ folositori produc un sunet la scara larga, cu o multime de autoritati capabile sa mearga frumos si tare. Dar ofera, despre asemenea, transparenta si subtilitate, contribuind la asigurarea unei prezentari naturale, usoare. 

Pe langa tipul despre conexiune wireless, trebuie sa rezolvati la ce mod despre difuzor doriti. Difuzoarele mai mici, cu baterie (de obicei Bluetooth) sunt utile pentru ca le puteti duce oriunde, dar nu devin exceptional de puternice. Difuzoarele mai mari ofera, in general, un sunet mai complet si un bas mai bogat, dar pot fi mai scumpe si mereu nu sunt portabile. 

Deoarece sunt o idee atat de fantastica pentru atat de multi dintre noi, exista o varietate uriasa de subwoofer skytec 18 portabile din care sa alegeti. Aceasta este o veste grozava, dar inseamna ca poate fi o provocare sa faci alegerea corecta. Din fericire pentru dvs., am facut cercetarea si testarea, ceea ce inseamna ca suntem intr-o pozitie excelenta pentru a selecta cele mai exotice subwoofer skytec 18 portabile pe care le puteti poti gasi in acest an.