Logotipo

Subwoofer speaker

Soundbar LG SL5Y, 400W, 2.1 , High Res Audio, DTS Virtual:X, Wirelss subwoofer , Wireless Rear Speaker-Ready Vezi Pretul
Share:

Soundbar LG SL5Y, 400W, 2.1 , High Res Audio, DTS Virtual:X, Wirelss subwoofer , Wireless Rear Speaker-Ready

Set 2 Difuzoare Auto GX ,5 inch - 13 cm, Putere RMS 2 x 40 W , Grila Protectie Metalica Vezi Pretul
Share:

Set 2 Difuzoare Auto GX ,5 inch - 13 cm, Putere RMS 2 x 40 W , Grila Protectie Metalica

Boxa portabila AKAI ABTS-SH01 cu patru difuzoare super blaster , cu functie Karaoke ,Bluetooth , USB , Aux-in 3.5mm , Baterie reincarcabila Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila AKAI ABTS-SH01 cu patru difuzoare super blaster , cu functie Karaoke ,Bluetooth , USB , Aux-in 3.5mm , Baterie reincarcabila

Soundbar Deluxe Design , 40 W RMS , Bluetooth , USB , Auxiliar , Telecomanda Vezi Pretul
Share:

Soundbar Deluxe Design , 40 W RMS , Bluetooth , USB , Auxiliar , Telecomanda

Boxa portabila SOUNDBOKS 2020, Bluetooth, IP65, Baterie schimbabila, 3.5mm, Negru Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila SOUNDBOKS 2020, Bluetooth, IP65, Baterie schimbabila, 3.5mm, Negru

Boxa Portabila, TWS 10W Cu BT/FM/SD/USB/AUX Vezi Pretul
Share:

Boxa Portabila, TWS 10W Cu BT/FM/SD/USB/AUX

Soundbar LG SL10Y, 570W, 5.1.2 , High Res Audio ,Meridian Technology, Dolby Atmos & DTS:X, Wireless Rear Speaker-Ready Vezi Pretul
Share:

Soundbar LG SL10Y, 570W, 5.1.2 , High Res Audio ,Meridian Technology, Dolby Atmos & DTS:X, Wireless Rear Speaker-Ready

Amplificator auto cu 2 canale Kenwood KAC-PS702EX, 2 x 70W RMS, 4 Ω Vezi Pretul
Share:

Amplificator auto cu 2 canale Kenwood KAC-PS702EX, 2 x 70W RMS, 4 Ω

Boxa portabila, Insma, Bluetooth/Wireless/USB, Stereo, Functie FM, MP3, 2000mAh, 20W LED, 38 x 13 cm, Negru Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila, Insma, Bluetooth/Wireless/USB, Stereo, Functie FM, MP3, 2000mAh, 20W LED, 38 x 13 cm, Negru

Televizor Sony 75ZH8, 189.3 cm, Smart Android, 8K Ultra HD, LED Vezi Pretul
Share:

Televizor Sony 75ZH8, 189.3 cm, Smart Android, 8K Ultra HD, LED

Subwoofer speaker

Ce pret are Subwoofer speaker?

Asadar, fie cautati prima dumneavoastra pereche de subwoofer speaker in timp ce construiti un sistem despre muzica, modernizati o pereche veche despre subwoofer speaker bugetare sau mergeti la pauza cu cele mai exceptionale subwoofer speaker pe care sistemul dvs., incapere si finantele le pot gazdui, suntem aici pentru a va ajuta. Cititi mai departe pentru rotunjirea noastra a celor mai buni vorbitori hi-fi de pe piata chiar acum. 

Sonic, ei lovesc tare, ofera detalii abundente si produc un sunet muzical si coeziv. Bass este profund, dar agil, contribuind la realizarea unei scari impresionante si a unei dinamici puternice. Este vorba de vorbitori interesanti, care intra intr-adevar in viata cand au aparut tare.  

Cel mai corect te imperechezi intr-un amper destul despre puternic si pozitionezi difuzoarele aproape despre un perete, apoi veti fi tratat cu un sunet rapid, receptiv si dinamic. Nu va puteti astepta ca un cabinet despre aceasta dimensiune sa furnizeze note de bas in general despre profunde, dar soldul tonal general este in regula, iar compromisul este focus si claritate. Pentru un spatiu mic, veti genera greu de gasit ceva mai bun. 

Nu este perfect - este greu ca un produs secundar al sunetului sau incredibil, este scump datorita setului sau bogat despre caracteristici si, din pacate, nu te ajuta pentru a fi folosit ca canale spate pentru o configurare home cinema. Dar daca ai bani, este greu sa dai vina pe Sonos Move cand discutam despre vanarea celui mai bun difuzor Bluetooth din lume. 

Aceste boxe compacte pentru rafturi sunt ambalate cu caracteristici si extrem despre versatile. Bluetooth apt-X activ iti permite sa transmiteti muzica difuzoarelor in calitate despre sunet asemanatoare CD-ului, o intrare optica inseamna ca sunt simplu conectate la un televizor. Prefera analogul?  Puteti utiliza intotdeauna intrarea AUX pentru a le asocia cu o placa turnanta sau a conecta unele casti. 

Nu este perfect - exista greu ca un produs secundar al sunetului sau incredibil, exista scump datorita setului sau bogat despre caracteristici si, din pacate, nu te ajuta pentru a fi folosit ca canale spate pentru o configurare home cinema. Dar daca ai bani, este greu sa dai vina pe Sonos Move cand conversam despre vanarea celui mai bun difuzor Bluetooth din lume. 

Nu toate difuzoarele portabile sunt construite pentru a fi transportate in aer liber sau traditionale de piscina. Difuzoarele rezistente pot realiza fata stropilor, gropilor, picaturilor si gunk-ului si continua sa functioneze. Daca incercati acest lucru cu difuzoarele care nu sunt rugate din aceasta lista, veti afla cu o caramida in sol despre un dispozitiv audio. Cautati subwoofer speaker cu rating IPX si garantii de rezistenta la apa si soc daca doriti sa le transportati pe plaja, lac, partii sau canalizari. Ghidul meu pentru evaluarile IP explica ce inseamna aceste numere, astfel incat sa puteti sti daca difuzorul dvs se poate descurca in piscina sau daca pur si usor va ramane intact intr-o usoara lumina.