Logotipo

Subwoofer taga harmony

Sistem audio Musical Fidelity V90-AMP + TAGA Harmony TAV-806S Negru Vezi Pretul
Share:

Sistem audio Musical Fidelity V90-AMP + TAGA Harmony TAV-806S Negru

Boxa centru pasiva Taga Harmony TAV-806C, 100W RMS, Negru Vezi Pretul
Share:

Boxa centru pasiva Taga Harmony TAV-806C, 100W RMS, Negru

Cablu de boxe Taga Harmony TCL 216C, pe metru Vezi Pretul
Share:

Cablu de boxe Taga Harmony TCL 216C, pe metru

Boxe podea Taga Harmony Platinum F60SL, 100W, NEGRU Vezi Pretul
Share:

Boxe podea Taga Harmony Platinum F60SL, 100W, NEGRU

Boxa centru TAGA Harmony PLATINUM C-90 SL NEGRU Vezi Pretul
Share:

Boxa centru TAGA Harmony PLATINUM C-90 SL NEGRU

Amplificator de casti Taga Harmony THDA 200T pe lampa,DAC integrat, NEGRU Vezi Pretul
Share:

Amplificator de casti Taga Harmony THDA 200T pe lampa,DAC integrat, NEGRU

Cablu de boxe Taga Harmony Platinum 18-16C, Banane, 5mm, 3m Vezi Pretul
Share:

Cablu de boxe Taga Harmony Platinum 18-16C, Banane, 5mm, 3m

Boxe incastrabile TAGA TCW-280R, 100W, Albe Vezi Pretul
Share:

Boxe incastrabile TAGA TCW-280R, 100W, Albe

Boxe de exterior TAGA TOS-215, 60W, Negre Vezi Pretul
Share:

Boxe de exterior TAGA TOS-215, 60W, Negre

Pereche boxe Taga Harmony TOS-715 v.2, 200W RMS, Negru Vezi Pretul
Share:

Pereche boxe Taga Harmony TOS-715 v.2, 200W RMS, Negru

Subwoofer taga harmony

De unde sa cumperi Subwoofer taga harmony?

Chromecast este raspunsul Google la AirPlay si functioneaza in stil similar. Dispozitivele Google Home / Nest accepta Chromecast, la fel ca multe difuzoare Wi-Fi si bare de sunet. Orice difuzor Chromecast poate fi incorporat in configuratia voi Google Home, inclusiv asistenta pentru grupari bazate pe odaie in aceeasi aplicatie ca difuzoarele Google Assistant si dispozitivele inteligente pentru acasa (daca utilizeaza Google Home pentru asta). 

Nu iti fi o surpriza faptul ca aceste boxe relativ importanti produc un sunet la scara larga, cu o multime de autoritati capabile sa mearga frumos si tare. Dar ofera, de asemenea, transparenta si subtilitate, contribuind la asigurarea unei prezentari naturale, usoare. 

Pe hartie, exista putin sa diferentiezi noul Spektor 9 al lui Dali de oricare dintre principalii lor rivali: difuzoarele se lipesc de formula clasica de standmounter bugetara, cum este Superglue se lipeste despre degete. Acestea ofera tot ceea ce ne-am astepta despre la o cutie tipica de 200 GBP / 200 USD aici, de la configuratia driverului cu doua sensuri si reglarea bass-ului portat chiar pana la tweeterul cupole despre 25 mm si driverul de 13 cm.  

Nu toate difuzoarele portabile sunt construite pentru a fi transportate in aer liber sau de incredere despre piscina. Difuzoarele rezistente pot face fata stropilor, gropilor, picaturilor si gunk-ului si continua sa functioneze. Daca incercati acest lucru cu difuzoarele care nu sunt rugate din aceasta lista, veti afla cu o caramida in loc despre un dispozitiv audio. Cautati subwoofer taga harmony cu rating IPX si garantii despre rezistenta la apa si soc daca doriti sa le transportati pe plaja, lac, partii sau canalizari. Ghidul nostru pentru evaluarile IP explica ce inseamna aceste numere, astfel incat sa puteti sti daca difuzorul dvs se te ajuta pentru a descurca in piscina sau daca pur si usor va ramane intact intr-o usoara lumina. 

Deoarece sunt o idee atat de geniala pentru atat de multi dintre noi, exista o varietate uriasa de boxe portabile din care sa alegeti. Aceasta exista o veste grozava, dar inseamna ca te ajuta pentru a fi o provocare sa faci alegerea corecta. Din fericire pentru dvs., am facut cercetarea si testarea, ceea ce inseamna ca suntem intr-o pozitie excelenta pentru a selecta cele mai cunoscute boxe portabile pe care le puteti poti gasi in acest an. 

Platforma AirPlay de la Apple este solutia despre sunet multi-camera prietenoasa cu iOS si OSX. Nu exista difuzoare AirPlay despre prima parte in afara de Apple HomePod, dar multe alte difuzoare Wi-Fi, inclusiv obiectele Sonos, accepta AirPlay. Va permit sa transmiteti cu usurinta despre pe iPhone sau iPad la o calitate mai geniala decat Bluetooth, dar daca sunteti un utilizator Android, nu vei gasi prea multe utilitati in el. 

Sonic, ei lovesc tare, ofera detalii abundente si produc un sunet muzical si coeziv. Bass exista profund, dar agil, contribuind la realizarea unei scari impresionante si a unei dinamici puternice. Este vorba de vorbitori interesanti, care intra intr-adevar in viata cand au aparut tare.