Logotipo

Subwoofer vs speaker

Set 2 Difuzoare Auto GX ,5 inch - 13 cm, Putere RMS 2 x 40 W , Grila Protectie Metalica Vezi Pretul
Share:

Set 2 Difuzoare Auto GX ,5 inch - 13 cm, Putere RMS 2 x 40 W , Grila Protectie Metalica

Soundbar LG SL5Y, 400W, 2.1 , High Res Audio, DTS Virtual:X, Wirelss subwoofer , Wireless Rear Speaker-Ready Vezi Pretul
Share:

Soundbar LG SL5Y, 400W, 2.1 , High Res Audio, DTS Virtual:X, Wirelss subwoofer , Wireless Rear Speaker-Ready

Difuzor 4,5 cm , 4 OhM, Visaton Vezi Pretul
Share:

Difuzor 4,5 cm , 4 OhM, Visaton

Boxa portabila AKAI ABTS-SH01 cu patru difuzoare super blaster , cu functie Karaoke ,Bluetooth , USB , Aux-in 3.5mm , Baterie reincarcabila Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila AKAI ABTS-SH01 cu patru difuzoare super blaster , cu functie Karaoke ,Bluetooth , USB , Aux-in 3.5mm , Baterie reincarcabila

Amplificator auto cu 2 canale Kenwood KAC-PS702EX, 2 x 70W RMS, 4 Ω Vezi Pretul
Share:

Amplificator auto cu 2 canale Kenwood KAC-PS702EX, 2 x 70W RMS, 4 Ω

Soundbar Deluxe Design , 40 W RMS , Bluetooth , USB , Auxiliar , Telecomanda Vezi Pretul
Share:

Soundbar Deluxe Design , 40 W RMS , Bluetooth , USB , Auxiliar , Telecomanda

Soundbar LG SL10Y, 570W, 5.1.2 , High Res Audio ,Meridian Technology, Dolby Atmos & DTS:X, Wireless Rear Speaker-Ready Vezi Pretul
Share:

Soundbar LG SL10Y, 570W, 5.1.2 , High Res Audio ,Meridian Technology, Dolby Atmos & DTS:X, Wireless Rear Speaker-Ready

Boxa portabila SOUNDBOKS 2020, Bluetooth, IP65, Baterie schimbabila, 3.5mm, Negru Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila SOUNDBOKS 2020, Bluetooth, IP65, Baterie schimbabila, 3.5mm, Negru

Difuzor auto 10cm Visaton VS-FX10, 4Ohm, 70W Vezi Pretul
Share:

Difuzor auto 10cm Visaton VS-FX10, 4Ohm, 70W

Boxa portabila, Insma, Bluetooth/Wireless/USB, Stereo, Functie FM, MP3, 2000mAh, 20W LED, 38 x 13 cm, Negru Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila, Insma, Bluetooth/Wireless/USB, Stereo, Functie FM, MP3, 2000mAh, 20W LED, 38 x 13 cm, Negru

Subwoofer vs speaker

Ce pret are Subwoofer vs speaker?

In moment ce caracterul sonic despre baza exista instantaneu familiar, vorbitorii Meta au castigat un nivel de claritate si finete la care originalele au inteles doar, sunand curat in timp ce ofera inca muschi si dinamica. 

Ce Hi-Fi? echipa are o experienta despre mai sus de 100 despre ani in revizuirea, testarea si scrierea de electronice de consum. Avem facilitati despre testare despre ultima generatie la Londra si Bath, unde echipa noastra despre experti recenzori face toate testele noastre interne. Acest lucru ne ofera un control complet asupra procesului de testare, asigurand consecventa. Ne asiguram intotdeauna ca petrecem mult moment cu difuzoarele, incercand-le cu electronice diferite, in pozitii diferite si cu muzica diferita.  

Pe hartie, exista putin sa diferentiezi noul Spektor sapte al lui Dali de oricare dintre principalii lor rivali: difuzoarele se lipesc despre formula clasica de standmounter bugetara, cum ar fi Superglue se lipeste despre degete. Acestea ofera tot ceea ce ne-am astepta de la o cutie tipica despre 200 GBP / 200 USD aici, de la configuratia driverului cu doua sensuri si reglarea bass-ului portat chiar pana la tweeterul cupole despre 25 mm si driverul de 13 cm.  

In cele din urma, patru subwoofer vs speaker Bluetooth accepta retele de conectare, inlantuire si plasa care conecteaza mai multe subwoofer vs speaker intre ele. Acestea nu sunt despre obicei la fel de complexe sau robuste ca sistemele cu mai multe locuinta Wi-Fi, dar sunt o optiune simpla care poate oferi o alternativa la utilizarea retelei despre domiciliu pentru a transmite muzica. 

Acum aceste boxe nu sunt ieftine si ar trebui sa le luati in considerare numai daca aveti un sistem cu componente de calitate similara (si, ca urmare, pret similar). Dar daca aveti o asa de configurare hi-fi, atunci iti puteti bucura despre ceea ce au despre oferit difuzoarele Contour 20i.  

Majoritatea boxelor noi disponibile ofera un fel de suport wireless, indiferent daca sunt difuzoare pentru biciclete clip-on sau bare de sunet mari. Cu unele exceptii, orice difuzor pe care il ridicati la un magazin de electronice iti putea transmite audio fie prin Bluetooth, fie prin Wi-Fi. Difuzorul dvs. ar putea chiar sa poata gestiona ambele metode wireless. Verificati daca difuzorul Wi-Fi are un soi Bluetooth pentru utilizarea acestuia din mers. 

Pentru ca un difuzor sa fie portabil, ii nevoie sa fie atat mic cat si usor pentru a putea transporta cu usurinta si sa fie echipat cu o baterie, de asemenea incat sa poata rula fara a fi conectat. Desigur, ,,mici" si ,,usoare" sunt relative; subwoofer vs speaker minuscule cu carabiniere iti permit sa le fixati pe rucsac si sa le luati pe drumetii, in timp ce difuzoarele mult mai indrazneti si mai grele ar putea fi destinate doar sa fie luate din camera in camera in casa ta.