Logotipo

Subwoofer yamaha

Subwoofer Yamaha NS-SW100 Negru Vezi Pretul
Share:

Subwoofer Yamaha NS-SW100 Negru

Subwoofer Yamaha NS-SW050 Negru Vezi Pretul
Share:

Subwoofer Yamaha NS-SW050 Negru

Soundbar cu subwoofer Yamaha YAS-207, Negru Vezi Pretul
Share:

Soundbar cu subwoofer Yamaha YAS-207, Negru

Sistem Yamaha MCR-N670D Negru Vezi Pretul
Share:

Sistem Yamaha MCR-N670D Negru

Subwoofer Activ Yamaha NS-SW200, 130W RMS, Negru Lucios Vezi Pretul
Share:

Subwoofer Activ Yamaha NS-SW200, 130W RMS, Negru Lucios

Subwoofer Activ Yamaha NS-SW300, 250W RMS, Negru Lucios Vezi Pretul
Share:

Subwoofer Activ Yamaha NS-SW300, 250W RMS, Negru Lucios

Soundbar Yamaha YSP-2700 Negru Vezi Pretul
Share:

Soundbar Yamaha YSP-2700 Negru

Soundbar Yamaha ATS-2090, 200W Vezi Pretul
Share:

Soundbar Yamaha ATS-2090, 200W

Sistem Yamaha MCR-N470D Negru Vezi Pretul
Share:

Sistem Yamaha MCR-N470D Negru

Receiver Yamaha MusicCast R-N303D Negru Vezi Pretul
Share:

Receiver Yamaha MusicCast R-N303D Negru

Subwoofer yamaha

De ce sa cumperi Subwoofer yamaha?

Vorbitorii vin intr-o gama mare despre preturi. Nu presupuneti, totusi, ca cei mai multi bani poti cumpara intotdeauna cel mai bun produs general. In general, modelele superioare suna mai bine, dar uneori le lipseste caracteristicile pe care le puteti astepta pentru pret. Trucul este sa obtineti cel mai bun sunet, impreuna cu functiile pe care le doriti, la un pret pe care vi-l puteti permite. Si, desigur, daca doriti sa cautati despre toate aceste lucruri, puteti citi recenziile noastre de fiecare vorbitor. 

Platforma AirPlay despre la Apple exista solutia de sunet multi-camera prietenoasa cu iOS si OSX. Nu este difuzoare AirPlay de prima parte in afara despre Apple HomePod, dar multe alte difuzoare Wi-Fi, inclusiv obiectele Sonos, accepta AirPlay. Va permit sa transmiteti cu usurinta de pe iPhone sau iPad la o calitate mai geniala decat Bluetooth, dar daca sunteti un utilizator Android, nu veti gasi prea multe utilitati in el. 

In cele din urma, unul boxe Bluetooth accepta retele despre conectare, inlantuire si plasa care conecteaza mai multe boxe intre ele. Acestea nu sunt de obicei la fel de complexe sau robuste ca sistemele cu mai multe odaie Wi-Fi, dar sunt o optiune simpla care te ajuta pentru a oferi o alternativa la utilizarea retelei de domiciliu pentru a transmite muzica. 

Cu unul sau doi drivere despre calitate, o aplicatie solida care deblocheaza redarea din sute de surse wireless, capabilitati cu mai multe incapere si tehnologie inteligenta despre reglare audio care modifica iesirea pe baza imprejurimilor imediate ale vorbitorului, Sonos Move exista proiectat cu mult mai sus de difuzorul Bluetooth mediu. Este un difuzor versatil, unul sau doi care se afla solid alaturi despre difuzoarele Sonos construite pentru acasa pe care compania si-a pus numele. 

Majoritatea boxelor noi disponibile ofera un fel despre suport wireless, indiferent daca sunt difuzoare pentru biciclete clip-on sau bare de sunet mari. Cu unele exceptii, orice difuzor pe care il ridicati la un magazin despre electronice iti putea transmite audio fie prin Bluetooth, fie prin Wi-Fi. Difuzorul domnia voastra ar putea chiar sa poata gestiona ambele metode wireless. Verificati daca difuzorul Wi-Fi are un mod Bluetooth pentru utilizarea acestuia din mers. 

Daca doriti sunet in toata casa, vei avea lipsa despre mai mult despre un difuzor. In sol sa jonglezi imperecherea Bluetooth cu fiecare sau sa duci fizic un difuzor din odaie in camera, un sistem despre sunet cu mai multe odaie este calea despre urmat. Din fericire, sunetul cu mai multe incapere este mai comun si mai simplu de utilizat ca niciodata. Audio multi-camera este exact cum suna: redarea audio in mai multe camere. Inseamna ca un sistem te ajuta pentru a gestiona mai multe boxe simultan, jucand despre la una sau mai multe surse despre sunet la cateva sau mai multe boxe la un timp dat. 

Asa cum am mentionat anterior, in primele ore ale audio wireless Bluetooth a fost cu mult inferioara standardelor Wi-Fi din cauza latimii despre banda limitate si a compresiei audio. Aceste probleme au fost rezolvate in mica masura, iar Bluetooth 4.0 (ca sa nu mai conversam de 5.0) si codec-urile audio relevante pot transmite audio de calitate excelenta. Wi-Fi-ul poate obtine in urmatoarele randuri un avantaj doar datorita latimii de banda disponibile, iar daca doriti sa ascultati muzica fara pierderi pe servicii precum Tidal, probabil ca ar trebui sa mergeti cu Wi-Fi prin Bluetooth. Desigur, o conexiune cu fir te ajuta pentru a fi mai buna decat ambele datorita vitezei de date mai rapide pentru semnalele digitale sau pur si simplu faptului ca firul poarta sunetul analog fara nicio conversie. Dar acest ghid este destinat difuzoarelor wireless.