Logotipo

Subwoofer yamaha sw030

Subwoofer Yamaha NS-SW100 Negru Vezi Pretul
Share:

Subwoofer Yamaha NS-SW100 Negru

Soundbar cu subwoofer Yamaha YAS-207, Negru Vezi Pretul
Share:

Soundbar cu subwoofer Yamaha YAS-207, Negru

Subwoofer Yamaha NS-SW050 Negru Vezi Pretul
Share:

Subwoofer Yamaha NS-SW050 Negru

Soundbar Yamaha YSP-2700 Negru Vezi Pretul
Share:

Soundbar Yamaha YSP-2700 Negru

Soundbar Yamaha ATS-2090, 200W Vezi Pretul
Share:

Soundbar Yamaha ATS-2090, 200W

Subwoofer Activ Yamaha NS-SW300, 250W RMS, Negru Lucios Vezi Pretul
Share:

Subwoofer Activ Yamaha NS-SW300, 250W RMS, Negru Lucios

Subwoofer Activ Yamaha NS-SW200, 130W RMS, Negru Lucios Vezi Pretul
Share:

Subwoofer Activ Yamaha NS-SW200, 130W RMS, Negru Lucios

Sistem Yamaha MCR-N670D Negru Vezi Pretul
Share:

Sistem Yamaha MCR-N670D Negru

Soundbar Yamaha YAS-306 Negru Vezi Pretul
Share:

Soundbar Yamaha YAS-306 Negru

Receiver Yamaha MusicCast R-N303D Negru Vezi Pretul
Share:

Receiver Yamaha MusicCast R-N303D Negru

Subwoofer yamaha sw030

Ce pret are Subwoofer yamaha sw030?

Pe hartie, este putin sa diferentiezi noul Spektor opt al lui Dali de oricare dintre principalii lor rivali: difuzoarele se lipesc despre formula clasica de standmounter bugetara, cum ar fi Superglue se lipeste de degete. Acestea ofera tot ceea ce ne-am astepta despre la o cutie tipica de 200 GBP / 200 USD aici, despre la configuratia driverului cu doua sensuri si reglarea bass-ului portat chiar pana la tweeterul cupole despre 25 mm si driverul despre 13 cm.  

Nu va fi o surpriza faptul ca aceste boxe relativ importanti produc un sunet la scara larga, cu o multime de autoritati capabile sa mearga frumos si tare. Dar ofera, de asemenea, transparenta si subtilitate, contribuind la asigurarea unei prezentari naturale, usoare. 

Pe hartie, exista putin sa diferentiezi noul Spektor 10 al lui Dali de oricare dintre principalii lor rivali: difuzoarele se lipesc despre formula clasica de standmounter bugetara, cum este Superglue se lipeste despre degete. Acestea ofera tot ceea ce ne-am astepta despre la o cutie tipica despre 200 GBP / 200 USD aici, de la configuratia driverului cu doua sensuri si reglarea bass-ului portat chiar pana la tweeterul cupole de 25 mm si driverul de 13 cm.  

Sonic, ei lovesc tare, ofera detalii abundente si produc un sunet muzical si coeziv. Bass exista profund, dar agil, contribuind la realizarea unei scari impresionante si a unei dinamici puternice. Este vorba de vorbitori interesanti, care intra intr-adevar in viata cand au aparut tare.  

Cu cinci drivere despre calitate, o aplicatie solida care deblocheaza redarea din sute despre surse wireless, capabilitati cu mai multe locuinta si tehnologie inteligenta de reglare audio care modifica iesirea pe baza imprejurimilor imediate ale vorbitorului, Sonos Move este proiectat cu mult mai sus de difuzorul Bluetooth mediu. Este un difuzor versatil, patru care se descoperi solid alaturi de difuzoarele Sonos construite pentru acasa pe care compania si-a pus numele. 

Este o afirmatie indrazneata, distinct cu cantitatea mare despre vorbitori despre pe piata curenta. Suntem alaturi, dar stim ca sunetul exista subiectiv, iar ceea ce ni se pare cel mai in soi corect ar putea fi diferit pentru altii. Daca nu sunteti sigur ca vorbitorii Triton Five sunt potriviti pentru dvs., puteti fi mai fericiti cu una dintre celelalte recomandari ale noastre. 

Pe langa tipul de conexiune wireless, ii nevoie sa rezolvati la ce mod de difuzor doriti. Difuzoarele mai mici, cu baterie (de obicei Bluetooth) sunt utile pentru ca le puteti duce oriunde, dar nu devin unic de puternice. Difuzoarele mai mari ofera, in general, un sunet mai complet si un bas mai bogat, dar pot fi mai scumpe si de multe ori nu sunt portabile.